30 Ocak 2012 Pazartesi

Yağmurun Azizliği

Baktım bizim HolySmoke 2 yazı yazmış.Manşetlerdeki "Şok Şok Şoook!HolySmoke Satıldı mııı?M.O.P. Nerede?" gibi yazılar gözümün önünden geçti ve yazmaya koyuldum.H.S.(HolySmoke) un da yazdığı gibi bizim okul sırası maceralarımız çoktur.


6. sınıfın yağışlı bir gününde biz yine sıraya geç kalmıştık.Tuvalete saklanıp sıraya inmemek ile aşağı inmek arasında bir kafa karışıklığı içindeydik.Tabi tuvaletlerin durumu belli doğal olarak bizde karar kıldık inmeye.Gerçek anlamda okulu sallayarak merdivenlerden indik.Ön kapından koşarak girerken herkesin sırada olduğunu gördüm.Bu sadece anlık bir görüntüydü.İşte o an içinde ben uçmaya başladım.Yağmurdan  dolayı yerlerin ıslak olduğunu geçte olsa farkettik.H.S. yanındaki öğretmene tutunup götünü kurtarırken, tutunacak yer bulamayan ben sıranın en önüne kadar muhteşem bir kayış gerçekleştirdim.Eğer bir konserde olsaydım o kayış kesinlikle tarihteki yerini alırdı ve seyirciyi çoştururdu.Ama hayatta herşey doğru yerde gerçekleşmiyor.Gerçek şu ki ne ben bi konserdeydim ne de karşımdaki izleyici bu hareket için çıldırıyordu.Bunu anlamam bir kaç saniyemi aldı.Çok sevgili seyircilerim de gülmekten yarılınca ben rezil olduğumla kaldım.Konser hayallerimin de içine sıçıldı.Sonrasında kendimi o kaçtığım tuvalette buldum ve kapıda dalga geçmek için bekleyen bir grup sik beyinli erkek vardı.Onlar bir şey diyemeden ben saydırdım tabi, onlar da bir süre beklediler daha sonra siktir olup gittiler.Ben mi?Ben orada durduğum süre boyunca yağmuru, düşüşümü ve orada bulunmak dışında hiçbir suçu olmayan insanları bol bol sövdüm.
Bu olay zamanla unutulsada H.S. ile benim kesinlikle unutamayacağımız bir anı olarak kaldı.Hala aklımıza geldikçe gülüyoruz.Olayı o kadar konuşmamıza rağmen hala anlam veremediğimiz bir şey varsa o da o kayışla beraber açılmayan eteğimdir.Biz hala eteğimin gizemini çözemedik.

5 yorum:

  1. okuyunca kendi küçüklük arkadasım geldi aklıma :) umarım devam eder arkadaslıgınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz ayrılmaz ikiliyiz :) Farklı bedenler aynı ruh :)

      Sil
  2. cok iyi bence :) kac yasındasınız bilmiyorum ama biz 20 yasında oldugumuz halde hala küçüğüz,ilk tanıstıgımız günkü gibi.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel :) umarım hep öyle devam eder :)

      Sil
    2. İş kalplerde bitiyor :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...